fopaa centre ploiesti

Regiunea 6 Sud-Est Muntenia
Localitate Ploieşti
Instituție Școala Internațională Spectrum
Adresă Str. Infrățirii nr. 4, Ploiești
Telefon 0244.55.44.04
Coordonator  
Asistent Coordonator  

Grădinița și Școala Generală funcționează ca unitate de învățământ particulară sub patronajul Lumina Instituții de Învățământ S.A. În cadrul Lumina Instituții de Învățământ s-a înființat în anul 1994 primul Liceu Internațional de Informatică la Constanța, iar un an mai tarziu, în 1995, Liceul Internațional de Informatică București (ICHB) - licee cu predare a curriculumului național în limba română, dar disciplinele științifice (matematică, fizică, chimie, biologie, informatică) în limba engleză. În anul 1996 s-a înființat The International School of Bucharest – scoală cu predare a curriculumului britanic în limba engleză. Școlile și Liceele din cadrul Lumina Instituții de Învățământ au reușit în scurt timp să obțină rezultate deosebite.

Începând cu anul 2003, în cadrul Liceelor Internaționale de Informatică din București și Constanța s-au deschis grădinițe și școli generale sub numele Școala Spectrum.

În anul 2010, au fost inaugurate 4 noi școli, în orașele Timișoara, Cluj, Iași și Ploiești, toate acestea purtând numele de Școala Internațională Spectrum.

Powered by BreezingForms

Formular de contact

Dacă doriți să ne contactați, vă rugăm să completați formularul alăturat.

Vă mulțumim!

BENEFICIAR: Fundația Lumina Instituții de Învățământ