RAPORT PRIVIND SUSTENABILITATEA IN CADRUL PROIECTULUI

FOPAA – Formare profesionala pentru antreprenori si angajați

Sustenabilitate

Sustenabilitatea proiectului se realizeaza pe mai multe planuri si se concretizeaza sub mai multe aspecte. Asigurarea unui management performant al proiectului de catre resursele umane care detin expertiza necesara în gestionarea si implementarea proiectelor conduce la durabilitatea rezultatelor obtinute.

Continuarea activitatilor dupa încetarea sursei de finantare:

 Pentru asigurarea sustenabilitatii financiare pe termen lung a proiectului,

Solicitantul asigura locatii, in judetele Prahova, Iasi, Cluj, Constanta, Bucuresti logistica, resurse metodologice si resurse umane pentru furnizarea serviciilor de formare profesionala, în functie de oportunitatile de finantare obtinute si/sau din fonduri proprii. Solicitantul ofera, contra cost, programele de formare concepute în cadrul proiectului, IMM-urilor din alte regiuni, interesate de management si planificare strategica. Astfel  Fundatia Lumina Institutii De Invatamant” organizeaza cursuri de formare profesionala la urmatoarele specializari:

COMPETENTE ANTREPRENORIALE

MANAGER INOVARE

MANAGER RESURSE UMANE

MANAGER IMBUNATATIRE PROCESE

Inscrierile se vor desfasura in perioada 01 noiembrie -31 decembrie 2020.

Cursurile vor avea loc incepand cu data de 01.01.2021 in  Judetele Prahova, Constanta, Cluj, Iasi, Bucuresti si se vor desfasura in functie de numarul candidatilor inscrisi.

Pretul cursurilor se va stabili in functie de numarul cursantilor inscrisi, dar nu va depasi suma de 500lei/curs.

Predarea cursurilor se face de profesori universitari cu specializare si experienta in domeniu.

La finalizarea cursurilor participantii vor sustine examen in urma caruia vor primi Certificate de participare /calificare si/sau absolvire în conformitate cu legislația în vigoare specifică programelor de formare profesională recunoscute de Ministerul Muncii si Justitiei Sociale impreuna cu Ministerul Educatiei.

Fundatia „Lumina Institutii de Invatamant” este furnizor de formare profesionala a adultilor  conform autorizatiilor obtinute in acest sens.

 

Beneficiarul a demarat evaluarea periodica (ex-post) a impactului formarii: astfel  realizeaza evaluari trimestriale online ale impactului formarii si urmareste utilizarea la locul de munca a competentelor dezvoltate în cadrul programelor de formare parcurse de catre GT în cadrul proiectului evaluzare ce va dura  o perioada de cel putin 1 an de la finalizarea proiectului.

                                                                          

Powered by BreezingForms

Formular de contact

Dacă doriți să ne contactați, vă rugăm să completați formularul alăturat.

Vă mulțumim!

BENEFICIAR: Fundația Lumina Instituții de Învățământ